Driftsinformation

16/11-18 12:00

Der kan pt opleves problemer med at viderestille kald via omstillingsbordet. Problemet kan midlertidigt løses ved at trykke F5 og herefter viderestille.

Vi følger op med mere information.

Med venlig hilsen

M Mobility Kundeservice

____________________________________________________________________________________________________

Kære kunde,

MM Mobility har opdateret MM Omstilling til nyeste version som tidligere annonceret.

Der udestår nogle mindre rettelser som er undervejs, men hvis du oplever problemer som vær opmærksom på følgende:

• MM Omstilling tilgås nu på https://mmomstilling.dk . Det er muligt at Google Crome browseren har cachet tidligere information; i så fald skal browserhistorik slettes.
  • Nogle brugere kan opleve problemer med Java omstillingsbordet. Vi arbejder på at løse dette, men kontakt alternativt MM Kundeservice for at få adgang til HTML omstillingsbordet.

Vi følger op med mere information.

Med venlig hilsen

M Mobility Kundeservice