M Mobility søger ny kollega til vores kundeservice

En af M Mobilitys fornemmeste opgaver er at servicere vores kunder. Vi prioriterer vores serviceniveau højt, og gør derfor en dyd ud af at yde en ekstraordinært god kundeservice. Vi mangler en ny kollega til at hjælpe med denne opgave og til at indgå i vores professionelle og hårdtarbejdende team.

Ingen dage ligner hinanden hos os og det gør arbejdet både spændende og udfordrende. Vi er et ungt team med forskellige personligheder og kvaliteter, og frem for alt et højt ambitionsniveau.

Læs mere om jobbet

M Mobility søger Key Account Managers

Som Key Account Manager indgår du i et stærkt team af dedikerede kolleger, hvor engagement og faglig dygtighed er fællesnævneren. I dagligdagen er du opsøgende i forhold til nye kunder, ligesom du på sigt fastholder og udvikler din egen kundebase. Du trives med det kick, det giver at vinde nye kunder, og nyder afvekslingen af at arbejde med de eksisterende kunder for at udvikle forretningen yderligere. Du går i tæt dialog med dine kunder, hvor du formår at analysere behovet, samt gennem professionel rådgivning opstiller mulige løsninger, der skaber værdi for M Mobility ´s kunder. I forbindelse med præsentation af løsningen vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens tekniske specialister og andre kolleger.

Læs mere om jobbet

M Mobility søger Account Managers

Som Account Manager indgår du i et stærkt team af dedikerede kolleger, hvor engagement og faglig dygtighed er fællesnævneren. I dagligdagen er du opsøgende i forhold til nye kunder, ligesom du på sigt fastholder og udvikler din egen kundebase. Du trives med det kick, det giver at vinde nye kunder, og nyder afvekslingen af at arbejde med de eksisterende kunder for at udvikle forretningen yderligere. Du går i tæt dialog med dine kunder, hvor du formår at analysere behovet, samt gennem professionel rådgivning opstiller mulige løsninger, der skaber værdi for M Mobility ´s kunder. I forbindelse med præsentation af løsningen vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens tekniske specialister og andre kolleger.

Læs mere om jobbet