Mindre Erhverv

Mindre Erhverv2019-01-14T09:38:53+00:00

Spar op til 40 % på teleudgifterne – og slip for en masse besvær.

En samlet M Mobility-løsning skærer ned på udgifterne og sparer tid i hverdagen – tid, der kan bruges til at fokusere på indtjeningen.

At drive en mindre virksomhed kan være en tidskrævende affære. Ofte er der kun få personer til at løse de daglige opgaver med administration, bogholderi og telekommunikation. Her bruges kostbare timer, der i stedet kunne bruges på at styrke forretningen.

Mindre firmaer har typisk mobiltelefoni, internet, fastnet- eller IP-telefoni, internet og hjemmearbejdsplads hos forskellige udbydere og under forskellige aftaler. Det resulterer i en stor mængde uoverskuelige aftaler og mange fakturaer.

En M Mobility-løsning giver adgang til en samlet række teleprodukter og teletjenester, der ikke blot letter hverdagen og det administrative arbejde, men også sparer virksomheden for mange penge. Typisk er der 10-40 % at hente på teleudgifterne med én samlet M Mobility-aftale.

Én samlet løsning.

M Mobility tilbyder en række teleprodukter og teletjenester, der gør hverdagen nemmere, mere fleksibel og mere mobil. En virksomhed sparer typisk op til 10-40 % på teleudgifterne og får samtidig smidigere arbejdsgange og bedre tid til forretningen. M Mobility leverer en total flatrateløsning, som samler alt i én aftale – let og overskueligt.

Én faktura.

M Mobility´s totalløsning gør det nemt at spare tid og penge. Sig farvel til bunker af forvirrende telefonregninger, og modtag i stedet én samlet faktura pr. måned.

Én fast ydelse.

En konsulent fra M Mobility udarbejder en grundig analyse af den nuværende løsning og ser på optimeringsmuligheder. Derefter samles alt inden for tele, internet, omstilling m.m. under én aftale til én fast pris og afregnet på én overskuelig faktura pr. måned.

Kontakt os