Om M Mobility

Om M Mobility2018-07-12T08:43:43+00:00

Innovativt telekoncept og State of the Art-teknologi

En succes, der er skabt ud fra et enkelt forretningskoncept, der giver telekunder i dansk erhvervsliv store besparelser på administration og teleudgifter.

M Mobility udvikler og anvender de mest innovative teleløsninger og de nyeste teknologiske platforme og leverer alt, hvad virksomheden har brug for – fra fastnet over internet til mobile enheder.

Konceptet er enkelt:

  • Én aftale for alle virksomhedens tele- og kommunikationsløsninger
  • Én faktura, der dækker det hele
  • Én fast kontaktperson
  • Ét flatratefee pr. måned, så virksomheden kender de præcise omkostninger.

Erhvervslivets foretrukne telepartner – uanset størrelse

M Mobility´s mål er at være erhvervslivets foretrukne telesamarbejdspartner og drive fremtidens udvikling på det danske telemarked. Det skal ske ved at flytte både mindre, mellestore og større virksomheder fra fastnet til en 100 % mobil platform – og ved at levere markedets bedste kundeservice.

For at opfylde ambitionen vil M Mobility fortsat udvikle innovative teleløsninger og udbygge produktporteføljen med de nyeste teknologier og processer på markedet.

Samtidig arbejder vi konstant på at forbedre vores i forvejen høje serviceniveau og personlige kundebetjening. M Mobilitys kundeservice skal altid være branchens bedste. Og vi har stærkt fokus på, at de aftaler, der indgås med vores telekunder, indeholder alt det, kunderne har brug for – hverken mere eller mindre.

Det er en strategi og en tilgang til telemarkedet, der allerede har givet M Mobility mange tilfredse kunder.